Flow Papír Olló | Kollázs Workshop Felnőtteknek

2023-12-16T14:00:00.000Z

Meditatív hangulatú asszociatív kollázs workshop vintage újságokkal, érdekes textúrákkal, inspiráló zenékkel és szabad alkotással. Tökéletes alkalom az elmélyülésre és az egymáshoz való kapcsolódásra a közös alkotás által.

Dec
16

Program

A workshop ötlete olyan, barátokkal közös estékből ered, amikor zenehallgatás és beszélgetés közben papírkollázsokat készítettünk. Észrevettük, hogy a zene és a beszélgetés témája akaratlanul is hatással van az elkészült alkotásainkra. Később már direkt a zenére készítettünk vizuális, szabad asszociációs reflexiókat. Ezt a kötetlen, feltöltő élményt szeretnénk veletek is megosztani. A kollázs spontán technikája segítségével nem csak a zenével, hanem önmagatokkal és egymással is kapcsolódhattok, egyben egy meditatív, relaxáló élményben lehet részetek.

Először rövid, bevezető feladatokon keresztül hangolódunk, majd elmélyülten, szabadon alkotunk.

A workshophoz előképzettség nem szükséges. Eszközöket és alapanyagokat mi biztosítunk, de ha van otthon bármilyen érdekes újságod, papírod, textúrád amit szívesen felhasználnál, hozd magaddal bátran.

Izgalmas vintage újságokkal, inspiráló textúrákkal és színekkel várunk titeket.

〰 Helyszín: Manyi - Kulturális Műhely

〰 Időpont: 2023. december 16. - Szombat - 15:00-18:00

〰 Létszám: A workshop legjobban 10-15 emberrel működik, ezért kérünk, dobj egy üzit a @flow_papir_ollo Instára vagy a Flow Papír Olló Facebook page-re, ha van kedved jönni!

〰A projekt működését adományalapú hozzájárulással tudjátok segíteni. Az ajánlott adomány: 3000-6000 Ft, anyagi helyzeted és belátásod szerint.

(Ha esetleg most nem fér neked bele anyagilag, kérlek írj egy üzenetet és megoldjuk!)

A foglalkozást Terenyei Timi grafikus ( https://www.instagram.com/timea_terenyei/) és Knopp Eszti kultúraszervező vezeti.

Helyszín

MANYI

Se nem foglaltház, se nem romkocsma, de mindenképpen olyan közösségi tér és kultúrgócpont, ami olyan egykori történelmi helyek hagyományát viszi tovább, mint a Kultiplex vagy a West Balkán.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események