TOTORO Évadnyitó koncert

2024-03-01T18:00:00.000Z

„kitavaszodott, és itt van az élet,

várakozik a nap fejem fölött,

hogy lezuhan rám, vajon miért félek,

vagy landol valahol a házak mögött”

Mar
01

Program

2020-ban alapítottuk meg a zenekart ketten (Kollarics Anna, Kollarics Attila) annak apropóján, hogy az első néhány saját dalunkkal fel tudtunk lépni a Made in Pécs Fesztiválon. Az időközben megálló időben sok új dallal bővítettük a repertoárunkat, és a 2021-es csonka évben már többek között az Ördögkatlanon majd a Fishingen is koncertezhettünk.

Az elejétől kezdve magyarul írt dalainkat játsszuk, amelyeket alkalomadtán egy-egy, számunkra fontos feldolgozás színesít. A vizuális megjelenéseinknél is igyekszünk megtalálni mindig a lehető legautentikusabb formát, hiszen a legtöbb borító és klip is saját munka.

2022 nagy átalakulásokat hozott. Miután megjelent a még akusztikusan felvett Akvárium című első nagylemezünk, folyamatos bővülésen mentünk keresztül. Előbb Dombi Dani dobos, majd Szabadi Mózes gitáros és Varga Ádám basszusgitáros csatlakozott hozzánk. Az ötünk által megteremtett térben és hangzásban még inkább kiszélesedik az a levegő, amiben a dalaink, a közönség és mi is otthon lehetünk.

Az idei évben a Sziámi AndFriends előzenekaraként járjuk be az országot az NKA Hangfoglaló Mentori Program támogatásával. Hatalmas megtiszteltetés volt fellépni az A38 Hajón, a Kobuciban és rengeteg gyönyörű vidéki városban is.

És még hátravan az őszi turné, mi meg csak játszunk és játszunk.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események