Kemp dalszerzőtábor - nyílt nap

2023-12-06T16:30:00.000Z

Idén októberben 3. alkalommal került megrendezésre a Banana Records kiadó dalszerzőtábora, a KEMP, amely minden évben mintegy 200 jelentkezőből választja ki azt a 30 producert, dalszerzőt, előadót, akik aztán 4 napon keresztül különböző csapatokban és instrukciók szerint írnak dalokat és masterclasseken vesznek részt.

Dec
06

Program

“Itt íródott meg pl. Hundred Sins Opera c. albumának egy része, vagy Beton.Hofi Playbánia c. lemezének néhány dala, de itt született meg Co Lee, Kolibri és a Dzsúdló projekt producerének Tembónak közös EP-jének ötlete is. A KEMP táborban született művek is azt bizonyítják, egy ilyen esemény és közösség inspirálóan hat a zenei szcéna résztvevőire, ahogyan egy egészen új irányból közelíti meg a dalszerzés folyamatát.”

Most nyílt napot tartunk, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a tábor működésébe, az ott készült dalokba és megismerhetik a korábbi résztvevők tapasztalatait.

Program:

Hogyan fejleszd a házistúdiódat: Lugosi Dániel hangmérnök előadása a Home-stúdió best practicekről - powered by Audio Specialista

Producer-Kerekasztal: Hundred Sins, Beatrick, DOÓR - Mitől működik egy dal? Honnan jönnek az ötletek? Milyen produceri praktikákkal lehet izgalmasabbá tenni egy trekket? Hogyan inspirálod a veled együtt dolgozókat? A Kemp Producer Masterclass három, a táborban részt vett producerrel próbálja megtalálni ezekre a kérdésekre a választ. Hundred Sins, Beatrick és Doór segítségével körbejárjuk a témát, sztorizunk, szakmázunk, és megfejtjük a titkot. - moderátor: Mencseli Dóri

Listening Session: az idei dalszerzőtáborban készült néhány dal / demó meghallgatása és a készítők kommentárjai a feladatról és a dal elkészüléséről.

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események