ajsa luna, support: Kollár Dea

2024-01-20T18:30:00.000Z

ajsa luna

Mélysötét elektronika, magával ragadó szövegvilág és baljós, de ugyanakkor mesebeli hangzás jellemzi leginkább a Z generációs Hamupipőkeként aposztrofált ajsa lunát.

Jan
20

Program

Kollár Dea

A 2023-as Kikeltető egyik nyerteseként bukkant fel a köztudatban és kivételes tehetségével hamar belopta magát az R&B rajongók szívébe. Angyali hangjával, bensőséges szövegeivel és leplezetlen színpadi jelenlétével egy olyan felhők feletti utazásra viszi el a közönséget, amely minden érzéket magával ragad. Kontrasztokban gazdag dalszerzésével ötvözi a femme fatale-t a sebzett királylánnyal, a fényt az árnyakkal, az örömöt a melankóliával. Bár még csak augusztusban jelent meg a női vágyakat költői köntösbe bújtató első száma "Méz" címmel, de rövid idő alatt egy olyan kiforrott és egyedi hangzásvilágot sikerült hoznia a magyar zenei szcénára, amivel már a karrierje elején kikövezte magának a csillagok felé vezető utat.

JEGYEK

Early Bird / 3.000 Ft

Elővétel / 3.500 Ft

Helyszíni / 4.000 Ft

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események