Shortparis (RU)

2024-02-17T19:00:00.000Z

Többszörösen formabontó dark electro produkció tér vissza az A38 Hajóra: a koncertek és színházi előadások közötti falakat lebontó szentpétervári Shortparis!

Feb
17

Program

2012-es alakulásuk óta "az orosz lélek labirintusának hanyatló esztétikáját" képviselik anyanyelvükön, francia és angol dalszövegekkel is. Eddigi két nagylemezük olyan szabadszellemű és transzcendált világba visz el, ami nívós európai színpadokig repítette a szentpétervári avantgárd produkciót. Nálunk utoljára 2017-ben a Robotban jártak, így már kíváncsian várjuk, hogy szólal meg és hogy mutat ez a monumentális világ a Room 041-ben. Az A38 Hajó az európai tehetségek nemzetközi mobilátását segítő Liveurope támogatásával valósítja meg a koncertet.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események