Hűvös, Majré

2024-03-02T17:30:00.000Z

Az alterzene új generációjának üdvöskéi együtt mennek csatába az Akvárium Lokál színpadára. Nem egymás ellen, együtt. Izgalmas zenei megoldások, intelligens szövegek, és mindezek mellett megragadó dallamok egy egész estén át MAJRÉ és a Hűvös zenekar közös buliján.

Mar
02

Program

MAJRÉ:

Többek között első albumának dalaival érkezik a színpadra MAJRÉ a katonáival, akik már jó ideje hűen kísérik csatába a fiatal énekes-dalszerzőt. Egyik pillanatban torz gitárok és surmóság, a másikban extrém szoftbojizmus és lelkizés – ez a váltakozás adja meg a dinamikát, amitől a MAJRÉ-bulik sosem merülnek a feledés homályába.

Hűvös:

A misztikus déli régió hangját képviselő, magukat ANTIPOP-nak csúfoló Hűvös zenekar elhozza a második lemezük előfutárait is, amik azt is feldolgozzák, amit bár ne kellene. Azonban senki ne aggódjon, felcsendül minden olyan régebbi hanganyag, amit érdemes lesz megjegyezni egy életre, hogy legyőzzük a kóros dallamtapadást, ebben a furcsa filmben, amiben élünk.

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Kapcsolódó események