Megnyitó: DARABOKBAN

2024-02-22T17:00:00.000Z

A kiállítás címe, "Darabokban", tökéletesen tükrözi a koncepciót, ahol Szikszai Károly szénrajzai párosulnak Nádler István olajfestményeivel.

Feb
22

Program

A kiállítás címe, "Darabokban", tökéletesen tükrözi a koncepciót, ahol Szikszai Károly szénrajzai párosulnak Nádler István olajfestményeivel. A művészek alkotásai egymásra reflektálnak, egyedi párbeszédet teremtve a képek között.  A Tér-Kép Galéria és a Godot Galéria együttműködése révén a látogatók két különböző környezetben élhetik át a művek erejét és különleges kapcsolatát. A sötét, főként fekete színek dominanciája megteremti a galériák falain belül azt az atmoszférát, mely nem csak mélyebb rétegeket tár fel a nézők előtt, hanem tökéletes szimbiózist teremt meg a két művész alkotásai között.

Megnyitó: február 22. csütörtök 18:00

Helyszín: Tér-Kép Galéria (1016 Budapest, Krisztina körút 83-85.)

A megnyitóra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://forms.gle/1uRcVzVTwTPzosQdA

** A kiállítás megtekinthető március 22-ig, keddtől-szombatig 14-18 óráig.**

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Helyszín

Tér-Kép Galéria

A Tér-Kép Galéria egy kortárs művészeti galéria, ahol helyet kapnak a képzőművészeti alkotások, fotóművészek, szobrászok és az iparművészek kiemelkedő munkái egyaránt. A galéria által képviselt, különböző generációkhoz tartozó művészek tevékenységének közös jellemzője a médiumtól független jelenkori eszme, a pillanat ábrázolása. A galéria alapvető törekvése a kortárs művészet és közönségének összekapcsolása. Célunk egy olyan hely megteremtése, ahol a művészek munkáikat egy professzionális szakmai hátterű kontextusban mutathatják be. Ennek alapját a szakmai partnerekkel és a közönséggel való együttműködés jelenti. A Budavári Önkormányzat új galériája a budai kulturális élet egyik meghatározó színhelyén helyezkedik el a Tabán mozitól egy percre, a Horváth-kert szomszédságában.

Kapcsolódó események