Hétfői Társasozás a Turbinában!

2024-02-19T17:00:00.000Z

Hogy érezheti magát Fischer Iván világhírű magyar karmester a léggitár-világbajnokságon? Valószínűleg nem olyan jól, mint amikor te vagy El Maestro, a légrajzoló karmester. 🙆‍♀️ Ceruzák kézben, feszült csend, minden játékos az intésedre vár. ☝️ Hajtsd fel az ingujjad, vegyél mély lélegzetet, csukd be a szemed egy pillanatra… és skiccelj fel egy flamingót! 🦩

Feb
19

Program

🐇 Behopp: 1000 Ft (diák: 500 Ft)

🍹 Enni- és innivalót a helyszínen tudtok venni, a nagyi főztjét és a reggel facsart narancslét most légyszi hagyjátok otthon!

A Játszóházban társasozunk. Nem gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!

Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?

📦 Kb. 10 köbméter társasjátékra, amikből választani lehet. Csak olyan van a kupacban, amit mi magunk is szeretünk. A három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig.

👫 Lelkes résztvevők százaira, akik minden vízszintes felületet kihasználnak egy jó játékra.

🐇 Nyulas pólóban tüsténkedő játékmesterekre, akiknek minden vágya, hogy ugyanúgy rákattanjatok egy-egy játékra, mint ők. Miután ajánlanak valami szuperjót, el is magyarázzák a szabályokat, sőt, általában kedvesek is (kivéve a Bálint).

🌎 Sok régi barátra, új ismerősökre, és persze világuralomra.

Néhány tudnivaló az eseményről:

- 6-kor kezdődik, 11-ig tart, bármikor lehet érkezni. ⏰

- Van házirendünk, nagyon szigorú! Kérdezd róla a nyulaspólósokat 📜

- Van sör, bor, kóla: támogass minket azzal, hogy a helyszínen veszed meg 🍻

- Lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal. A kupac körül tudsz játékostársakat vadászni. Nagyon örülünk, ha befogadjátok egymást egy közös játék erejéig, de az is oké, ha inkább magatok lennétek, ezt nyugodtan jelezzétek egymás felé. 🎲

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.