Hétfői Társasozás a Turbinában!

2024-02-26T17:00:00.000Z

Olvastad? Az Erdei Huhogó hozta le, hogy a Medveúr Építészeti Kft-nél fizetett szabadságot vezetnek be a téli álom idejére. Hogy nem láttad? Ott volt a címlapon, közvetlenül a Vánd Air légitársaság hirdetése mellett, a teknősfutóversenyről készült kép alatt. Hétfőn szívesen odaadjuk, szánj rá kis időt, megéri!

​ Kapunyitás: 18:00-tól ​

Enni- és innivalót a helyszínen tudtok venni, a nagyi főztjét és a reggel facsart narancslét most légyszi hagyjátok otthon!

Behopp: 1000 Ft (diák: 500 Ft)

Feb
26

Program

A Játszóházban társasozunk. Nem gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!

Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?

Kb. 10 köbméter társasjátékra, amikből választani lehet. Csak olyan van a kupacban, amit mi magunk is szeretünk. A három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig.

Lelkes résztvevők százaira, akik minden vízszintes felületet kihasználnak egy jó játékra.

Nyulas pólóban tüsténkedő játékmesterekre, akiknek minden vágya, hogy ugyanúgy rákattanjatok egy-egy játékra, mint ők. Miután ajánlanak valami szuperjót, el is magyarázzák a szabályokat, sőt, általában kedvesek is (kivéve a Bálint).

Sok régi barátra, új ismerősökre, és persze világuralomra.

Néhány tudnivaló az eseményről:

- 6-kor kezdődik, 11-ig tart, bármikor lehet érkezni.

- Van házirendünk, nagyon szigorú! Kérdezd róla a nyulaspólósokat

- Van sör, bor, kóla: támogass minket azzal, hogy a helyszínen veszed meg

- Lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal. A kupac körül tudsz játékostársakat vadászni. Nagyon örülünk, ha befogadjátok egymást egy közös játék erejéig, de az is oké, ha inkább magatok lennétek, ezt nyugodtan jelezzétek egymás felé.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események