Informer koncert vendég: Wires, Splitleaf

2024-05-11T17:00:00.000Z

Részletek hamarosan.

May
11

Program

**Informer **néven alapította meg új zenekarát a 2018-ban feloszlott kecskeméti easycore vonalas Show Your Otherside egykori legénysége.

Az új zenekar ötlete először egy szólóprojekt formájában ötlött fel bennem még úgy 2019 nyara környékén. Akkor már kevesebbet dolgoztam, jutott egy kis szabadidő is, és elkezdett hiányozni a zene, leginkább a számok írása és a stúdiózás. Kevesen tudják rólam, de a SYO-ban én voltam felelős a hangszerelésért is a dalszövegek és ének mellett. Elkezdtem demózgatni, és akkor már a stúdiózásba is jobban beleástam magam, ezután egyre inkább elkapott az érzés, hogy ez egy zenekarban jobban működne (főleg, mert Simon a kollegám lett, és mindennap láttam a kis testét). Természetesen egyből a SYO alapformáció felélesztése jutott eszembe, de már akkor kikötöttem, hogy új nevet szeretnék az új projektnek.

Sok hitvány demó és próbálkozás után kialakult egy metalcore/nu metal irány, amit a Sworn In, Dealer és Alpha Wolf bandák képviselnek a teljesség igénye nélkül. 2020 nyarán feldemóztam a nagylemezt, és ősszel elkezdtük összepróbálni a számokat.” – meséli Ragó Norbert énekes.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Kapcsolódó események