ДEVA X PLATON KARATAEV

2024-05-16T16:00:00.000Z

A négytagú Platon Karataev és a szólóelőadóként ismertté vált, koncertjein azonban zenekarral kiegészülő Дeva zenéje elsőre úgy tűnhet, nem sok helyen keresztezi egymást, hiszen ha a dalok eredetére koncentrálunk, teljesen más felállással és eszközökkel készülnek. Mégis van bőven közös az alternatív/art rock csapat és a lágy, ambientes elektronikus zenei előadó művészetében: mindkettejük munkásságát gyönyörű természeti képek szövik át, és arra ösztönzik a hallgatót, hogy a világ zaját hátrahagyva, a mindennapokból kiszakadva lélekben egy ősi földre, vagy akár földöntúli helyekre vándoroljanak.

May
16

Program

Ezen kívül Дeva és a Platon Karataev is népes külföldi rajongótáborral rendelkezik, és mindketten számos nemzetközi elismerést bezsebeltek már. És ha mindez nem lenne elég, 2024-re mindketten új dalokkal készülnek, amelyekből egészen biztos hallhatunk majd jó néhányat május 16-án a Budapest Park színpadán.

Helyszín

Budapest Park

Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszíne első látásra eléggé kiesik a város belsejéből, valójában a fővárosi könnyűzenei kultúra félkarú óriás lenne nélküle. A tavalyi szezonra teljesen felújított hangrendszer óta pedig csak még jobban tudjuk ajánlani a helyet.

Kapcsolódó események