UNpubLEASHED

2024-03-29T18:30:00.000Z

Rap, techno, vers, AI vizuálok, dübörgő beatek és elfolyó sorok. Az UNpubLEASHED nem koncert, nem versfelolvasóest, hanem a műfaji megkötések kicsomózása.

Mar
29

Program

Sophie Hard (Kemény Zsófi) nem fél keverni a műfajokat, mint botmixerrel a palacsintatésztát, többkötetes szerzőként 2017-ben jelent meg első EP-je, a Piaci rés, utána debütáló albuma a Hard Day’s Hard. Szövegeiben az arcpirító őszinteség találkozik a szójátékok mesteri kimaxolásával.

M3SY (Mészáros Péter) országos slam poetry bajnok és art pop zenéiben a happy hardcore-t, a neofunk-ot és a technot házasítja össze a ritmikus versekkel. Olyan, mintha Don Perignonba Bodzás fütyülőst töltenénk. Első verseskötetén dolgozik, amelyben manga, AI és HTML kódok is vannak. Általában szőrmebundában látják sétálni egy farkasos usankával a fején a belvárosban.

Girl in the mirror live looping technikával a színpadon teremti meg a ritmikát és a zenei hangulatokat, amik szabadon szárnyalnak a különböző zenei stílusok között. Merész sound designja és kreatív kísérletei egyedi hangzásokat hoznak létre egy keyboard és egy Ableton Push segítségével, hogy a dallamok egy másik univerzumba kalauzoljanak.

  • kapunyitás: 19:30
  • kezdés: 20:00

JEGYEK: Elővételben online 2000 Ft / Koncert napján online és a helyszínen 2500 Ft

https://tixa.hu/UNpubLEASHED-Sophie-Hard-M3SY-Girl-In-The...

Helyszín

Gödör Klub

Szubkulturális találkozási pont, klubkoncertes szórakozóhely, befogadó közösségi tér, kortárs kocsma.

Kapcsolódó események