Spiral w/ Funk Tribu

2024-05-17T20:00:00.000Z
May
17

Program

Funk Tribu (CO) @ Arzenál by Spiral Events 🌀

Az ország legnagyobb beltéri klubjaként az 𝘼𝙧𝙯𝙚𝙣𝙖𝙡 zenei horizontja egészen terebélyesre szélesedett, és az elmúlt időben egyre több féle eseménynek adunk otthont, ennek apropóján hoztuk létre a 𝙎𝙥𝙞𝙧𝙖𝙡 𝙀𝙫𝙚𝙣𝙩𝙨 brandet is, hogy a klubban megrendezésre kerülő psytrance / trance / progresszív műfajok kommunikációs platformjaként tudjon szolgálni.

Májusban egy különleges kikacsintással fogunk élni, hiszen nem kimondottan a fentebb taglalt műfajok lesznek a főszerepben, hanem a trance hangzásvilágának új köntösbe helyezése, ahol összefolynak a műfaji határok és a techno, trance, house határán fogunk lavírozni.

Ennek a neotrance vonulatnak a legfőbb zászlóvivője a kolumbiai Funk Tribu, akinek Phonky Tribu című számát még az is hallotta, aki egyébként az elektronikus zenéket messziről kerüli. A Spotify-on már 80 millió hallgatás felett járó szám 2021-ben gyakorlatialg felrobbantotta az internetet. Szerencsére nem egy egyszámos előadóról van szó, folyamatosan kerülnek jobbnál jobb produktumai, ezzel összhangban pedig stabilan szereplője a világ legrangosabb eseményeinek. Így nem volt kérdés, hogy az Arzenál sem maradhat le a listáról!

🎧 Line up

Funk Tribu

+ support to be announced

Helyszín

Arzenál

Gyártelep, ahol stílszerűen megágyaztak az ipari technónak.

Kapcsolódó események