The Idoru - Undertow lemezbemuató +Petofi, Touch

2024-05-10T17:00:00.000Z

The Idoru

The Idoru - Undertow lemezbemuató.

Petofi

A Nyíregyházi melodic hardcore-ban utazó PETOFI idén ünnepelte az első kislemezének 10 éves évfordulóját. Az elmúlt évtizedben megfordultak a legtöbb hazai nagyvárosban és underground fesztiválokon. 2023-ban megjelent „Levelek a föld alól” című legutóbbi lemezükön újabb határokat toltak ki a zenei megoldások terén, mindezt úgy, hogy közben hűek maradtak a gyökereikhez: a bontogatós gitártémákhoz és a karakterisztikus, de keserédes hangulathoz.

May
10

Program

Touch

A 2014-ben alakult budapesti Touch a 80-as évek végi NYHC és DC hardcore színtér hangzásvilágát vegyíti modern elemekkel. Két kislemez – Illusion of Truth, illetve Rearrangement - után a zenekar The Darkness Reflects névre keresztelt bemutatkozó nagylemezét Derek Archambault a bostoni Defeater frontembere adta ki saját kiadójánál, a Version City Blues-nál, a bécsi/veszprémi székhelyű 9 LIES kiadóval karöltve. Tavaly jelent meg legújabb kislemezük Deliverance címen, ami hamarosan fizikai formátumban is meg fog jelenni a Solace Music-nál.

+support

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események