OTL 50 – 6TH BIRTHDAY CYPHER

2024-04-06T16:00:00.000Z

2018. április 6.

A Medium Skateshop korábbi boltjában járunk, ahova Slowgod szervezett egy bulit. A fellépő Bence volt, aki “gyuris” néven töltötte fel zenéit SoundCloudra, vele tartott két barátja: Purple és Sihenc. Az eseményre pár törzsvendéggel együtt 20-30 ember jött el. A buli On The Low címen került megrendezésre.

Azóta az OTL kiadóvá alakult, megrendezte saját fesztiválját “OTL Camp” néven, többször megtöltötte az Akváriumot és tavaly nyáron egy Budapest Parkos bulival zárták a nyarat.

Apr
06

Program

2024. április 6.

Az On The Low megrendezi 50. jubileumi buliját az Akvárium Klub Nagy Hall-jában. Az eseményen szinte minden fontosabb OTL taggal és kiadóhoz közeli előadóval találkozhattok, akik egymást váltva hozzák el nektek az elmúlt 6 évének legfontosabb zenéit. Biztosan ott lesz ekhoe, AKC Misi, Filo, az Ibbigang, Nasiimov, Yung Marbi, Atka és még sokan mások.

Gyere és ünnepeld velünk Magyarország első számú trap és new wave rap kiadójának 6. születésnapját!

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Kapcsolódó események