Antares - 5 éves jubileumi koncert, Gorg & Benzol, Mock Surprise

2024-05-18T17:00:00.000Z

Ötödik szülinapját ünnepli az Antares Május 18-án! Tarts velünk te is erre a csodás utazásra, mely méltó összefoglalása lesz a zenekar eddigi fennállásának!

A 2018-ban alakult Antares teljesen egyedi módon ötvözi a keményebb stílust a progresszivitással és dallamos poppal. A négytagú zenekar rengeteg díjat megnyert, és az underground színtéren a nevük futótűzként terjed. Szerepeltek a Dalfutárban, külföldi és hazai sztárokkal koncerteztek a traptől a metálig egyaránt! Ez az este az elmúlt 5 évet foglalja össze, melynek te is a részese lehetsz!

Tudod mire számíthatsz?

-Az eddigi legkomolyabb Antares koncert showra

-Két eszméletlen előzenekarra

-Sok meglepetés vendégfellépőre

-Olyan hangulatra, ami után garantáltan nem akarsz majd hazamenni

Ráadásul még jót is teszel a jelenléteddel, hiszen a befolyt összegből 1.000.000 Ft-ot a Noé Állatotthonnak ajánlunk fel!

May
18

Program

Na de kik is az előttünk szóló zenekarok?

Mock Surprise

-legalább olyan sokszínű zeneileg, mint a tagok személyiségei külön-külön. A 2019-ben alakult nagyváradi zenekar fő kedvtelése az alternatív rock és más, merőben különböző műfajok ötvözése; zenéjükben indie, metál, jazz és prog hatások érezhetők. Nem rajonganak különösebben a „tinizenekar" megnevezésért, küldetésüknek tekintik az ebből a skatulyából való kitörést. Örökké kísérleteznek, újabbnál újabb zenei stílusokban próbálják ki magukat és semmilyen kreatív megoldástól nem határolódnak el.

Gorg&Benzol

-egy félinstrumentális, fél-élvezhető stenk-fusion trió a keleti blokkból. Céljuk hogy a hallgatóság furcsán érezze magát és mindenki a él kérdőjelezze meg önön valóját. Ezt éles váltásokkal, gyomorforgató harmóniákkal és modulációkkal, és szigorú kompromisszumkerüléssel igyekeznek elérni. Keverik technót jazz-el, rock zenét jazz-el, funkot jazz-el és jazzt is jazzel.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események