Kikeltető Klubest #4

2024-04-24T17:00:00.000Z

A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a nagyközönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához.

Apr
24

Program

Bufo Alvarius:

A 2018-ban megalakult Bufo Alvarius triója már egy ideje az egyik legizgalmasabb projekt a hazai zenei szcénában. Keretek és műfaji megkötések nélkül alkotnak, mindezt mi sem bizonyítja jobban, hogy dalaik közt egyaránt megfér a punk, a pszichedélia, a stonerrock és még sok más műfaj újraértelmezése.

Dominiqa Savah:

Dominiqa Savah érzelmes, fülbemászó melódiákat ötvöz vagány rap szójátékokkal. Dalait maga írja, sőt, a produceri munkákból is aktívan kiveszi a részét, legszívesebben élettapasztalatait és az önbecsüléssel kapcsolatos gondolatait építi be szövegeibe.

Rettenetes Mümők:

A Rettenetes Mümők egy akusztikus testvértrió, akik főként saját dalokkal és néhány feldolgozással állnak színpadra, hogy megosszák zeneiségüket a világgal. Fellépéseiket könnyed dallamok és vidámság jellemzi, szeretnek „családias” hangulatot varázsolni maguk köré. Eddig két kislemezük jelent meg, a Pöff és az Őrláng. Dalaik Dunakeszin és környékén méltán világhírűek.

Csinszka:

Csinszka pár hónapja adta ki debütlemezét, ami rögtön eléggé betalált sokunknál. A Kikeltetőn a Keret és a Szelektor együttműködése keretében fog fellépni, hiszen a 2024-es Szelektoron shortlistes lett. Friss R'n'B egy egyedülálló hanggal, és kiváló zenészekkel.

Kapcsolódó események