BABAR FESTIVAL 2024

2024-06-27T12:00:00.000Z  -  2024-06-30T12:00:00.000Z

Újra felzendül a szabadság!🌿

Idén nyáron június 27 és 30 között lepi el szeretet és sokszínűség a somogyi dombokat.

Jun
27
-
Jun
30

Program

Szeretnénk, hogy minél többen kimozduljanak a természetbe, hogy együtt tapasztaljuk meg néhány napra közösen a nomád életérzést. A helyszín természeti sokszínűségéből fakadóan nálunk kitűnő, naptól védett sátorhelyek és camp-spotok vannak, amelyeket mindenki kedvére lakhat be.

Átjárja a dombokat a zenei sokféleség, a nappali programok, a koraesti koncertek, az áttáncolt éjszakák és megannyi öröm.

A Szurdok újult erővel vezeti az arra járót pszichedelikus utazásba, a Dzsumbuj tribal/house és techno vonalon adja a konstans hangulatot. Az idei újdonságaink és fejlesztéseink egyik fő attrakciója a lesz Chill-ár sátor, amely hűs és kényelmes helyet biztosít a lazításra vágyók számára és egyaránt funkcionál közösségi térként is.

A nappali tánc mellett workshopok, nyitott beszélgetések és tánchá(áá)z vár mindenkit, aki szeretne elmerülni picit az alkotásban és felszínre hozni a kreativitását.

A Babar világa egy hely, ahol sokféle emberek fordulnak meg, akik nyitottak, szabadságra és természetközelségre vágynak.

Egyszóval a Babar táplálék a zenei mindenevők és a nyitott gondolkodású emberek számára.

Aki ott volt tudja, aki nem, majd megtudja…

Ott találkozunk!🌿

Helyszín

SOMOGYBABOD

Somogybabod dombjai adnak helyet minden nyáron a BABAR FESZTIVÁLNAK.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események