Augusztusban 3 helyszínen bulizhatunk ingyen az Electronic Beats eseményein

  • Elektronikus
  • Családi
  • Tribal House
  • Alternative Rock
  • Alternatív színház
  • Jazz
  • Indie Pop
2024. 07. 24.

Mi is megírtuk, hogy az elmúlt év sikerét követően idén 7 állomással tér vissza a Telekomosok Fesztiválja, ahol országszerte bulizhatunk ingyenesen, mindenféle szokatlan helyszínen.

Közeleg az augusztus, a hónapban pedig 3 megállóban is közreműködik a Telekom Electronic Beats csapata. Nézzük a listát! 👇

Electronic Beats @ Kisnánai Vár

Mikor: Augusztus 25.

Mi: Augusztus végén, a sorozat zárásaként a 12. században épült Kisnánai Vár telik meg egy délutánra élettel. Zenei fronton a Carson Coma zenekar akusztikus különítménye játszik az idén előbukkanó, soulos alterpopot hozó Loophia és a New Fossils jazz szupergroup társaságában. A DJ-pultok mögött egy mini Santsat-különítmény áll majd: Adis is OK, Telemala, Maron, Kiqo & Marosi pörgeti az upbeat zenéket.

Electronic Beats @ Körös-torok

Mikor: Augusztus 17.

Mi: 17-én a Tisza menti Körös-torok homokos partján verhetünk sátrat, fellép a világ egyik legnevesebb jazzfesztiváljára is meghívott Jazzbois, égbe emel a Platon Karataev, és ott lesz a feltörekvő Cserihanna is. Természetesen itt sem maradunk DJ-k nélkül: Vatsanah és Subotage mellett a LavaLavából ismert Tolo & Falcao párosa is szettezik az este.

Electronic Beats @ Kreinbacher birtok

Mikor: Augusztus 3.

Mi: A többmillió éves tanúhegy tövében, a Kreinbacher birtokon érkezik egy kiadós nappali táncra a népdalokat elektronikával ötvöző Дeva, zongorás szeánszot tart Iamyank, újhullámos R&B-t hoz a Szelektorra is felkerülő Csinszka és Szabikeyz. Ahogy leszáll az este, az Analog Balaton fele, Akos Voros, Slym és Szoliver, a Deva produkcióban fuvolázó Zakhorov és az undergroundban otthonosan mozgó Tom ATO viszi tovább a programot.

Többre vágysz? KATT IDE, és csekkold a teljes Telekomosok Fesztiválját!! 🪩🪩