Electronic Beats: Kreinbacher Birtok

2024-08-03T12:00:00.000Z

Fesztivál a Kreinbacher Birtokon

Aug
03

Program

Buliztál már ott, ahol pármillió éve tenger hömpölygött? A Somló- hegy akkor született, amikor még ez volt a helyzet, ezen az augusztusi szombaton viszont elsősorban jó vibe-okra hullámozhatunk a lebilincselő Kreinbacher borbirtokon. Napközben velünk lesz a népdalokat elektronikus keretek közé pulzáló Дeva, az ezeroldalú elektronikus ezermester, Iamyank pedig ezúttal zongorás ambient szeánszra invitál. És akkor az Eke Angéla x Anna Amélie alvószínház kényelmesen különleges, különlegességében is kényelmes élményéről még nem is szóltunk. Az este leszálltával dj-k veszik kezelésbe a membránokat, az Analog Balaton-os Vörös Ákos mellett az újhullámos klubzene új hazai arcai, Slym és Szoliver és még mások viszik tovább a hipnózist, egészen az első napsugarakig.

Tuningold a nyarad! Idén újra elhozzuk nektek a Telekomosok Fesztiválját! Idén országszerte 7 helyszínen várunk titeket ingyenes fesztivállal!

Hogyan vehetsz rész?

1. Egy belépőjegy aktiválásához 30 szívre van szükség.

2. A garantált bejutáshoz aktiváld a jegyedet díjmentesen a Kérem a jegyem! gombra kattintva!

3. Egy előfizetéssel összesen 3 jegy beváltására vagy jogosult.

4. Kattints a További jegyek beváltása gombra így magaddal hozhatod még két barátodat is!

A részletes programért és naprakész információkért látogasd meg a rendezvény Facebook eseményét!

A programváltozás jogát fenntartjuk. Az eseményen fótó és videó készül, amely a Magyar Telekom kereskedelmi célú anyagain is felhasználásra kerül.

Helyszín

Kreinbacher Birtok

2015-től egyedi hangulatú szobák várják azokat, akik szeretnék felfedezni Somlót. Az évek óta a vidéki TOP 10 éttermek közé sorolt és 2022-ben Michelin-ajánlást begyűjtő bisztrónk a kifinomult és letisztult stílusú gasztronómia iránt érdeklődők számára vált népszerű úti céllá. Vezetett birtoklátogatásaink keretében a tradicionális pezsgőkészítés összetett folyamatát mutatjuk be. 

Kapcsolódó események