7 helyszínen bulizhatsz ingyenesen a Telekomosok Fesztiválján

  • Ingyenes
  • Lifestyle
  • Zene
2024. 06. 12.

A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén folytatódik a Telekomosok Fesztiválja. Az eseménysorozat célja most is az, hogy kikapcsolódási lehetőséget nyújtson azoknak, akik a jelenleg tapasztalható gazdasági nehézségek miatt nem engedhetik meg maguknak az egyre dráguló szabadidős tevékenységeket.

Legyen szó szurkolói zónáról, családi sportnapról, vagy a legjobb hazai zenekarok koncertjéről, az események a Magyar Telekom ügyfelei számára ingyen látogathatóak, a belépéshez a Telekom alkalmazás Magenta Moments menüpontjában kell aktiválni a jegyeket. Az ügyfelek saját belépőjük mellett két vendégjegyet is lekérhetnek, így családjuk vagy barátaik is velük tarthatnak.

A Telekomosok Fesztiválja egynapos eseményei országszerte, az alábbi helyszíneken és időpontokban várják az érdeklődőket:

A további programokon is mindenféle érdekes helyszín várható, tavaly brutalista szállodában, a Zsolnay fényfesztiválon és a Balatonon is megfordultunk, az akkori beszámolónkat itt olvashatjátok.

Az állomásokon a sokszínű kulturális, családi és sport programok mellett olyan hazai együttesek, mint a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Carson Coma vagy a Platon Karataev is fellépnek további előadók és DJ-k társaságában.