ILYEN VOLT EDDIG A TELEKOMOSOK FESZTIVÁLJA

  • Elektronikus
  • Zene
  • fesztivál
  • Lifestyle
  • Kult
2023. 08. 09.

Lassan végéhez közeleg a nyári Telekomosok Fesztiválja eseménysorozat, most összeszedtük milyenek voltak az eddigi állomások, és mi van még hátra.

Szent Iván-éji nyárindító

A szezon első eseményén a Hármashatárhegyre látogathattunk el az év legrövidebb éjszakáján. A szabadtéri buli hangulatát tábortűz és tűztáncosok fokozták, a színpadon pedig Vatsanah, a Barkóczi Noémi Duó, Kolibri, Ivan & The Parazol, az Óperentzia és Jaffa Surfa pörgette a közönséget.

Zenés Piknik

Gyulakeszi és Káptalantóti közötti mediterrán hangulatú területen található a nyugodtságot sugárzó Papillon, ahol a gasztrohely finomságait és a kézműves programokat kurrens magyar népzenével egészítette ki Hegedűs Józsi és a Napfonat, az este további részében pedig Henri Gonzo és Suefo szórakoztatta a közönséget.

Telekom Electronic Beats x Zsolnay Fényfesztivál

A Telekom Electronic Beats és a Zsolnay fényfesztivál összeállt, hogy egy emlékezetes bulit tartsanak a pécsi Janus Pannonius Múzeum kertjében, ahol a natúrborok mámorában a fény játékon kívül egy színes zenei felhozatalt is megnézhettünk, fellépett ugyanis a Betwixt, OIEE, a rap világából érkező Sisi és Co Lee és a magyar elektronikus popzene megmentője, Hundred Sins.

Telekom Electronic Beats Hotelbuli Balaton

A nagysikerű budapesti Körszállós esemény után egy újabb régi hotelben tartott bulit a Telekom Electronic Beats csapata. Ezúttal a Balaton melletti Manas Gardenbe utazhattunk, ahol egy KISZ-táborok otthonául szolgáló brutalista szálloda szobáiban és kertjében bulizhattunk hatalmasat. Az egész nap tartó koncerteken és DJ-szetteken fellépett a Hakumba, Ajsa Luna, gyuris, a Freakin Disco, Tolo, Adis Is OK, Katamii, Sabotage és Ruenge.

Medencés Glampingbuli

A dömösi Danu Kempingbe medencés glamping bulival folytatódott a sorozat, ahol a csapat kedvenc női előadói léptek fel különleges felállásokkal. Volt LELLE Vocal DJ Set, a Margaret Island, BÖBE és a Jules War pedig akusztikus koncertekkel adott hangulatot a vízparti eseménynek.

SUP & Jóga

Továbbra is vízközelben maradtunk a következő eseménnyel, amely a Tiszafüredi Városi Kikötőben kezdődött, ahol délelőtt O’Sullivan élőzenés aláfestésével jógázhattunk, majd napközben lehetőségünk volt felfedezni a Tisza-tavat SUP-os, motorcsónakos vagy kajak-kenus túrákon, este pedig a Mariska étteremben folytatódott a program, ahol Alexander Friday, Haden, és az este sztárfellépője DJ Yamina pörgette fel a hangulatot.

Telekom Electronic Beats x Turbina

Sajnos a hirtelen rosszra változó időjárás elfújta a Népszigetes terveket, ezért az esemény a Turbina falain belül valósult meg, amit hatalmas érdeklődés övezett. A nagyteremben Maron DJ szettel kezdte a napot, utána a friss tehetség, Lenkke pörgette fel a hangulatot, amit később a Damara és a Carson Coma trió akusztik koncertjei juttattak a csúcsra, utána a nagyteremben DJ Reload a kisteremben pedig Lau és Kin Teal gondoskodott arról, hogy levezessük megmaradt energiáinkat.

Két esemény továbbra is hátravan a sorozatból:

Augusztus 12-én a Hortobágyon, az ország legkevésbé fényszennyezett területén nézhetünk csillagokat zenei aláfestéssel, augusztus 19-én pedig egy siófoki, lebegő szigetes bulival zárjuk a nyarat jobbnál jobb DJ-k társaságában. ⬇