Családi Sportnap Szoboszlai Dominikkal

2024-07-05T08:00:00.000Z

Tuningold a nyarad! Idén újra elhozzuk nektek a Telekomosok Fesztiválját! Idén országszerte 7 helyszínen várunk titeket ingyenes fesztivállal!

Jul
05

Program

Tudtad, hogy a kis Szoboszlai Dominik a székesfehérvári Főnix Parkban gyakorolta a szabadrúgásait, és innen indulva vált a világ legismertebb magyar focistájává? A Telekomosok Fesztiválja második állomásán erre az ikonikus helyszínre térünk vissza egy hamisítatlan családi sportnappal, ahol a meghívott csapatok az I. Tuning kupán mérhetik össze tudásukat, míg a nézők a szurkolás izgalmai mellett az élő csocsót, a darts focit, a Teqballt, a sebességmérőt és a pontrúgó kaput is ingyen kipróbálhatják. Tedd magad próbára mindenben, ami foci és csavard be, mint Szoboszlai!

Hogyan vehetsz rész?

A garantált bejutáshoz aktiváld a jegyedet díjmentesen a Telekom Alkalmazás Magenta Moments menüpontjában

Egy előfizetéssel összesen 3 jegy beváltására vagy jogosult, így magaddal hozhatod még két barátodat is! Egy belépőjegy aktiválásához 30 szívre van szükség.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Az eseményen való részvétellel hozzájárulsz ahhoz hogy az eseményen kép és hangfelvétel készülhet, amit a Magyar Telekom kereskedelmi célra is használhat.

Helyszín

Főnix Csarnok Székesfehérvár

A csarnok a belvárostól 10-15 perc sétával megközelíthető, de a 33-as és a 34-es autóbuszokkal is könnyen elérhető, ezek megállói a csarnoktól 50 méteren belül találhatóak. Természetesen a személygépkocsival érkező vendégeinknek illetve külön busszal érkező csapatoknak mintegy 2000 négyzetméteres parkoló is a rendelkezésünkre áll az udvarban, valamint további parkolási lehetőség a komplexum előtt kialakított külső parkolókban! A játékterek mellett, a csarnok két oldalán kaptak helyet a lelátók melyek befogadóképessége kb. 400 fő. Mindegyik pályához tartozik egy időmérő / eredményjelző tábla is, amelyek bajnokságok rendezése esetén gondoskodnak a játék pillanatnyi állásának jelzéséről.

Kapcsolódó események