Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Gingershot buliajánlója

  • Techno
  • Electronic
7/19/24

Mai ajánlónk a Kindergarten és a Funkful sorozatok rezidense, Gingershot tollából érkezett, aki 2018 óta részese a hazai techno szcénának, 2021 óta viszont a DJ pult mögül látogatja a klubokat, bátran navigálva műfaji határok között.

Legközelebb pénteken a Funkful Records eseményén és a nyár végi Inotán bukkan fel, de addig is van egy pár tuti tippje! 👇 🫚

INOTA Focus: RADIANCE

Hol: Inotai Erőmű

Mikor: Augusztus 30 - Szeptember 1.

Mi: Bernivel (@bxrnadetth) gyakorlott back-to-back partnerek vagyunk, hardcore-tól az "okos technón" át (a fogalomért köszönet Szabó Adrinak) az ambient atmoszférikus zenéig majdnem mindent is játszottunk már együtt. Izgatottan várjuk, hogy a második, nyárzáró Inota fesztivál milyen új közös oldalunkat csalogatja elő a tematikus fényművészeti fókusszal, vagy hogy hogyan tudja egymást kölcsönösen illusztrálni a hang és a vizualitás.

KAMALECT: KŐBÁNYA S1 INVERSE

Hol: Dreher Antal Sörgyár

Mikor: Augusztus 3.

Mi: Januárban volt szerencsém először részt venni egy KamaRave x Dialect koprodukción, az alapos és elkötelezett szervezés 2024 egyik (minden túlzás nélkül) legjobb buliját durrantotta be már az év első hónapjában, és alkatilag képtelenek szint alá menni. Fontosnak tartom kiemelni, hogy ez a két csapat elismerésre méltó munkával különös figyelmet szentel a látványtechnikai megoldásoknak, én pedig mindig is becsülni fogom azt, ha felismerjük, hogy az érzékszerveink sosem működnek egymástól elszeparáltan.

ELECTROPOLIS X MEHET

Hol: Dürer Kert

Mikor: Július 27.

Mi: Eliézer és Dusn viszonylag újonnan tankolták össze a fejüket, mint régen számháborúban, hogy kiokoskodjanak egy groove-trance-techno eseménysorozatot a budai Dürer falain belül. A srácok rezgésszáma emberi szemmel észlelhetetlen, tele vannak energiával és kíváncsisággal, s bár kíméletlenül pattogtatják a tánctéren a feszes tempókat, garantált a feltöltődés a fáradtsággal szemben.

CineKorda bemutatja: Passages

Hol: Corvin Mozi

Mikor: Július 26.

Mi: Szívből tudom ajánlani a Cinema NIche vetítéseit általában véve. A srácok radar alatt cirkáló ízlése és a filmek iránti szeretete tartja mozgásban azokat a filmeket, amelyek valamilyen okból kevesebb figyelmet kaptak a megérdemeltnél.

07/20 KINDERGARTEN // FABRIKA

Hol: Fabrika

Mikor: Július 20.

Mi: A Kindergarten a Primate.hu saját szervezésű meghitt közössége, legfőbb céljuk, hogy biztonságos teret és zenei alapot biztosítsanak a valódi és tartós emberi kapcsolatok kialakításához. Peti (Ben Dover) és Adri (Fanyarka) fáradhatatlanul kutatják a techno valamennyi válfaját szerte a világon, és üdvözlik az egyedi és autentikus kezdeményezéseket.

Funkful Records X Sunder Club | Summer Showcase

Hol: Sunder Club

Mikor: Július 19.

Mi: Több mint egy éve kísérem figyelemmel a szegedi klubéletet, a Sunder hangrendszerén visszahallani a számokat, amikkel készülök, mindig extra löketet ad játék közben. A déli vendégszeretettel, lelkes-nyitott közösséggel és helyi tehetségekkel találkozhat az, aki a fővároson kívül sem rest gondolkodni.

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩