Irodalmi időutazás a kávé körül I Nyáry Krisztiánnal
November 28-án megidézzük és modern köntösbe bújtatjuk a századelő kávéházi kultúráját!
Arról, hogy Krúdy, Karinthy vagy Csoóri Sándor miként és hol itta kedvenc feketéjét, Szegő János kérdezi Nyáry Krisztián írót, irodalomtörténészt legújabb kötete, az Itt kávéztak ők – Írók, művészek és kávéházaik című kötete kapcsán.
A csipet nosztalgiával fűszerezett kulturális dzsembori persze úgy az igazi, ha ízekben is teljes! Az esemény apropóján cukrász csapatunk extra összetevőket – például a Himalája érintetlen nepáli hegyvidékén termő timut borsot – is felvonultató süteménysorral készül, ami mellé speciality kávékülönlegességeket párosítunk. Így egyúttal egy izgalmas kávé cuppingban, azaz kávékóstolóban is részetek lehet! Savas, édes, testes? Igyatok kávét úgy, ahogy a reggeli rohanásban ritkán van idő.
Az esemény ára: 19.500 Ft/fő
Schedule
Desszert- és kávésor:
• Mogyorókrémes piskóta, karamellás étcsoki ganache-sal, kakaóbabbal és extra mogyoróval + Casino Mocca Etiop espresso
• Roppanós pekándió és krémes pekánpraliné találkozása a birsgéllel, egy tarte-on belül + Casino Mocca Columbia cortado
• Pisztáciás, fekete ribizlis mini desszert + Casino Mocca Kenya batch brew
• Yuzus, mandarinos, timut borssal bolondított desszert + Házi wulong tea - mandarin kombucha
• Choux, barna vajas ganache-sal és meggyel töltve + Casino Mocca Panama cascara