Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

ROUND-TABLE // plastic recycling and table making workshop + discussion

2023-12-01T16:00:00.000Z

Join us to design and build a roundtable into our community sapce. We will think about sustainability, plastic recycling and creative design. On 1 December we will do all the planning while on 15 December we will build the table and have a dinner together where all of the clubs and programs of our space will be presented.

Dec
01

Schedule

2023. december 1-én, pénteken közösen megtervezzünk, december 15-én, pénteken pedig összerakjunk a Lehetőségek tere kerek asztalát. Az asztal egy fontos eleme lesz a terünknek, ami körül reményeink szerint sok gondolatébresztő beszélgetést és meghatározó pillanatot élünk meg együtt. Mint sok más dolog a térben, fontos számunka, hogy ez is a közösségünk közreműködésével és által legyen megvalósítva.

WORKSHOP RÉSZLETEK

workshop vezetők: Tóth Ádám (Malom projekt) és Francsics Györgyi (Lehetőségek tere)

12.01. TERVEZÉS

1. Megtervezzünk az asztallap mintáját és kitaláljuk, milyen lábakon is álljon.

2. Beszélgetés a műanyag újrahasznosításáról, közös kupakdarálás a műanyag elemek készítéséhez.

3. Kerekasztal beszélgetés a Precious Plastic alternatív újrahasznosító rendszerről, egyetemi újrahasznosító kezdeményezésekről és gyakorlati/közösségi felhasználásról Tóth Ádámmal (Malom projekt), Pokol Julival (BME, Zero Waste Kampusz) és Tasnádi Gergővel (MOME, Anyagkönyvtár).

12.15. ÖSSZESZERELÉS

1. Az asztal elemeit összeillesztjük, a helyére installáljuk és büszkén nézünk rá.

2. Megismerkedünk a Lehetőségek tere többi klubjával és programjaival (ez az alkalom a tér évzáró alkalma is egyben).

3. Közösen megvacsorázunk az asztal körül és reflektálunk az előző foglalkozásra, arra, hogy milyen ötleteink születtek... vagy csak élvezzük a jó társaságot.

Ne felejtsetek el regisztrálni! Várunk titeket a két pénteken délután 5-től!

Location

Prater 63 // Space of Opportunity

Space of Opportunity is a cultural-educational programme and a community space for young adults (16-35 years old). It provides an opportunity to engage in critical thinking and in dialogue, as well as an opportunity for encounters, experiential learning and creation.

Similar Events

There are no matching events.