Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

DAMARA - Még nyitva az ég Lemezbemutató előadás // 05.04. Akvárium Klub, KisHall

2024-05-04T17:00:00.000Z

Kérjük csatolják be a biztonsági öveket, dőljenek hátra kényelmesen és élvezzék az utazást!

May
04

Schedule

Kellemes délutánt kívánunk kedves Utasainknak! Köszöntjük Önöket az Akvárium Klubban és megtisztelő, hogy utazásukhoz a Damarát választották.

A Még nyitva az ég 0504-es számú járatra a beszállás a Kishall kapunál hamarosan megkezdődik. Kérjük önöket, kövessék figyelemmel a járattal kapcsolatos információkat:

Kapunyitás: 19:00

Beszállás: 19:30

Indulás: 20:45

Kérjük kedves Utasainkat, hogy fáradjanak a kapuhoz és készüljenek fel az indulásra. A beszállás előtt ellenőrizzék, hogy sikeresen becsekkolták-e jegyeiket. Amennyiben további segítségre van szükségük a beszállókártyákkal kapcsolatban, forduljanak munkatársainkhoz, akik rendelkezésre állnak a jegykezelő pultnál vagy látogassanak el weboldalunkra.

A beszállás során feltétlenül tartsák be az összes biztonsági intézkedést és a repülőtéri személyzet utasításait. Kérjük készítsék elő a szükséges dokumentumokat és a beszállókártyákat.

Köszönjük az együttműködést és szeretettel várjuk Önöket a fedélzeten.

Kellemes utazást kívánunk!

Location

Akvárium

As they describe themselves, it is Budapest's most frequented venue, which is also multifunctional. Akvárium is great for award ceremonies, afternoon coffees and, most importantly, concerts, thanks to the well-picked, cross-genre selection.

Listen to it

Similar Events