DAMARA - Még nyitva az ég Lemezbemutató előadás // 05.04. Akvárium Klub, KisHall

2024-05-04T17:00:00.000Z

Kérjük csatolják be a biztonsági öveket, dőljenek hátra kényelmesen és élvezzék az utazást!

May
04

Program

Kellemes délutánt kívánunk kedves Utasainknak! Köszöntjük Önöket az Akvárium Klubban és megtisztelő, hogy utazásukhoz a Damarát választották.

A Még nyitva az ég 0504-es számú járatra a beszállás a Kishall kapunál hamarosan megkezdődik. Kérjük önöket, kövessék figyelemmel a járattal kapcsolatos információkat:

Kapunyitás: 19:00

Beszállás: 19:30

Indulás: 20:45

Kérjük kedves Utasainkat, hogy fáradjanak a kapuhoz és készüljenek fel az indulásra. A beszállás előtt ellenőrizzék, hogy sikeresen becsekkolták-e jegyeiket. Amennyiben további segítségre van szükségük a beszállókártyákkal kapcsolatban, forduljanak munkatársainkhoz, akik rendelkezésre állnak a jegykezelő pultnál vagy látogassanak el weboldalunkra.

A beszállás során feltétlenül tartsák be az összes biztonsági intézkedést és a repülőtéri személyzet utasításait. Kérjük készítsék elő a szükséges dokumentumokat és a beszállókártyákat.

Köszönjük az együttműködést és szeretettel várjuk Önöket a fedélzeten.

Kellemes utazást kívánunk!

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események