Museum of Failure - Kudarcok Múzeuma Kiállítás

2024-06-14T08:00:00.000Z  -  2024-08-25T17:00:00.000Z

Idén nyáron végre Budapestre érkezik, a világhírű kiállítás, a Kudarcok Múzeuma! A kiállításon világhírű multicégek és befolyásos milliárdosok elbaltázott döntéseivel ismerkedhetsz meg, amitől tutira leesik az állad! Remek kikapcsolódás, szórakozva tanulás és nem utolsó sorban motiváció, hogy legyen bármilyen nehéz is, sose add fel!

Váltsd meg jegyed már most és tapasztald meg, hogy még a gigantikus vállalatok is követnek el óriási hibákat!

Jun
14
-
Aug
25

Program

A Museum of Failure a világ minden tájáról származó, kudarcot vallott termékek és szolgáltatások gyűjteménye. A múzeumban több mint 200 tárgy található, és minden évben új műtárgyakkal bővül.

Tudtad, hogy a Coca Cola gyártott üveges kávét is?? Vagy, hogy a Colgate mirelit lasagna-t árult? Sőt, Donald Trumpnak saját vodka márkája volt! Ilyen és ehhez hasonló elbukott ötletekkel találkozhatsz a kiállításon!

Gyere el és tekintsd meg ezt a szenzációs bemutatót, hisz tudod, még a millió dolláros cégek is követnek el hatalmas hibákat! ;) További információ: https://museumoffailure.hu/ Kövess minket Facebookon és Instagramon is: Museum of Failure Budapest @museumoffailure__budapest

Kapcsolódó események