DJ Palotai emlékest

2024-06-22T17:30:00.000Z

A Múzeumok Éjszakája keretén belül ingyenes Szabadtéri színpad-os programsorozattal emlékezünk Palotai Zsoltra, DJ Palotaira, a nemrég elhunyt DJ-re, aki a magyar partikultúra egyik leginkább meghatározó alakja volt, a magyar elektronikus zenei DJ-társadalom doyen-je. Az este során olyan DJ-k zenélnek, akikkel Palotai Zsolt számos alkalommal lépett fel együtt, akikkel közösen építette a Tilos Rádiót, akikkel tömegeket táncoltatott.

Jun
22

Program

Az este DJ Ren drum’n’bass-szettjével startol 19:30-tól, majd DJ Mango psytech-es, break acides szettje következik 21:00-től, és a sort DJ Titusz zárja 22:30-tól, aki a tőle megszokott acid-tribal-techno-house-breaks-es sokrétű zenei világgal zárja az estét.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események