freekind., vendég: Flanger Kids

2024-10-30T18:00:00.000Z

A Charm Music Hungary benutatja: freekind. és Flanger Kids a Turbinában! ✩ ♬ ₊.🎧⋆☾⋆⁺₊✧

⚝ freekind. - lélekemelő zene a színpadon

A horvát-szlovén freekind. varázslatos R&B és jazz grooves-okkal, valamint szeretettel és reménnyel teli dalokkal kápráztat el bennünket. Első albumuk, a Since Always And Forever dalai rendszeresen hallhatók nemzetközi rádióállomásokon. Az album a hip-hop aranykorának lényegét közvetíti friss és innovatív módon, pop, neo-soul és jazz elemekkel ötvözve. A freekind. képessége a műfajok ötvözésére és egy olyan hangzás létrehozására, amely egyszerre nosztalgikus és előremutató, valódi mesterművé teszi ezt az albumot. Élő fellépéseik olyanok, mint egy csoportterápia – zene, ami megérint és megmozgat!

Oct
30

Program

⚝ Flanger Kids - álomszerű elektronikus hangzás

Introspektív szövegekkel, bólogatós beatekkel és legújabb számaival érkezik a Turbinába a Flanger Kids. Gyarmati Fanny és Szczuka Panka elektronikus bedroom duója 2020 óta szakít ki minket dalaival a valóságból és repít el más létállapotokba. Zenéjükben kontrasztosan keverednek éteri vokálok és álomszerű gitártextúrák crazy szintikkel, ez teszi életigenlő számaik hangzását igazán egyedivé.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események