Sisi & Hundred Sins

2024-07-25T16:00:00.000Z

„Idén egy egyszeri, nagyon különleges előadásra megalakul, a Panel Opera! Sisi SistaHood aroma, Hundred Sins Opera jellegű pikantériával. Hogy ezt a két ellentétes hangulat- és hangzásvilágot hogyan harmonizáljuk majd egy összefüggő műsorrá? Tartsatok velünk, és éljük át együtt! A Hundred Sisinsben biztosan nem fogtok csalódni. Mi a különbség a hiphop, az EDM és az opera között? Nagyjából minden. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy egy ilyen ellentétekkel teli világban ahelyett, hogy széthúznánk, összekomponáljuk ezen esszenciáinkat.

Jul
25

Program

Egy olyan svédasztalként szolgál majd a színpad, amiről bátran válogathatnak és kedvükre csemegézhetnek majd a nézők és hallgatók. Hiszünk abban, hogy a különbözőségeink nem hátrányként, hanem összehangolva és harmonizálva egyenesen inspirációként is szolgálhatnak, éppen ezért hozunk létre kettőnk stílusából egy egységes, mégis tagolt, nagyon egyedi fúziót.”

Helyszín

Budapest Park

Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszíne első látásra eléggé kiesik a város belsejéből, valójában a fővárosi könnyűzenei kultúra félkarú óriás lenne nélküle. A tavalyi szezonra teljesen felújított hangrendszer óta pedig csak még jobban tudjuk ajánlani a helyet.

Kapcsolódó események