Be Massive Horizon party - Kőröshegyi Levendulás

2024-07-27T13:00:00.000Z

Nyáron táncolunk még egyszer a Levendulásban!

Jul
27

Program

Fellépők:

Metha

Lenny Lenoks

Mattan

Abertura

Smilo

14 év alatt ingyenes

Kapunyitás: 15:00

Vége: 22:00

de utána még lehet maradni csillagokat nézni 00:00-ig.

Kőröshegyi Levendulás - így képzeld el:

A naplemente szépen lassan narancsszínre festi a levendulabokrokat, az éjszakába érve a Balaton és az északi part fényei pislákolnak a távolban. A nyáresti levegőben zene és levendulaillat lejt táncot egymással.

"2012-ben alapította dél-balatoni levendulagazdaságát Szabó Lajos, ahol közel 7 hektáron termeszti a sötétlila, Tihanyban őshonos levendulafajtát, és a világosabb színű, Franciaországból telepített fajtákat. Egész júniusban lehet itt szedni a levendulát, amit sokféle, szép színes szalaggal köthetünk meg. Készítenek levendulaolajat, különleges levendulaszörpöt, levendulával tömött halakat és nyuszikat. A déli part egyik legszebb panorámája, a sűrű, lila levendulamező alatt kéklőn kinyílik a Balaton."

Megközelítés:

Balatonföldvár ~2,5 km; Siófok~25 km; Budapest~125 km

A birtokot Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy murvás út végén találjátok.

Balatonföldvár központjától fél órás sétával elérhető. Autóval érkezőknek parkoló rendelkezésre áll, útvonaltervező alkalmazásokban Kőröshegyi Levendulás néven találjátok meg a helyszínt.

Helyszín

Kőröshegyi Levendulás

Kőröshegyi Levendula Gazdaságunkat 2012-ben alapítottuk a Balaton déli partján, Kőröshegyen, ahol az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy erős és egészséges növényeket neveljünk. Szeretnék mindenkivel megosztani levendulabokraink virágait és a tőlük látható csodálatos balatoni panorámát! Egész évben sok szeretettel várunk – kutyával együtt – minden levendulaimádót, virágkedvelőt, felfedezőt, nyaralót, túrázót, és azokat, akik saját kézzel aratott balatoni levendulával díszítenék otthonukat! A birtok tavasszal tulipán- és nárciszvirágzás idején, nyáron levendulavirágzáskor látogatható! A gazdaság Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett elkanyarodva, egy murvás út végén található. Parkoló van, a menetrend szerinti buszok közvetlenül a murvás út bejáratánál állnak meg!

Hallgasd meg

Kapcsolódó események