Be Massive Horizon & NÖF pres: Keszthely Festetics-kastély - Secret Garden

2024-08-03T16:00:00.000Z

2 év után visszatér a Be Massive Horizon a keszthelyi Festetics-kastélyba, ráadásul egy új, izgalmas eseménnyel, ami nem más, mint a Secret Garden. A zenei minőség változatlan, de a helyszín az előző bulikhoz képest még izgalmasabb.

Aug
03

Program

Limitált tánc ahová csak azok tudnak majd eljönni akik időben lecsapnak a jegyekre.

Line up:

Peter Makto

Metha

Chriss Ronson

Dubecticut

Robert Makai

Abertura

A 21 éves Be Massive Magyarország egyik legnevesebb elektronikus zenei party-sorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A 20. jubileumi évben 20 különleges bulival ünnepelt a Be Massive, olyan helyeken, mint a Sziget fesztivál Tale Of Us-al, egy komp a Balaton közepén vagy egy gleccser a Franciaországi Alpokban 3200 méter magasan.

A Be Massive az elmúlt 20 év alatt több olyan nevet is hozott első alkalommal Magyarországra akik aztán A listás sztárrá nőtték ki magukat.

Többet közt itt debütált: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Pig & Dan, Innellea, Aether, Denis Horvat, Raxon, Dubspeeka, VII Circle, Olivier Giacomotto, Drunken Kong, Blancah, Lilly Palmer, Coeus, Yubik stb.

A sorozat nem korlátozza le magát műfajokra, minden stílusból merít, ami közönségének csemege lehet.

Mottója a kezdetek óta: Nem a stílusok csak a jó zenék számítanak!

SECRET GARDEN

Augusztus 3-án egy új sorozat második bulijára hívunk benneteket a Be Massive Horizon és NÖF közös szervezésében.

A SECRET GARDEN azzal a céllal jön létre, hogy egy exkluzív hangulatú, zártkörű esemény résztvevőjeként éld át a kastélyok világában a Horizon élményt.

Helyszín

Festetics-kastély, Keszthely

A keszthelyi Festetics-kastély a 18. század közepétől 200 éven keresztül Magyarország egyik legjelentősebb grófi, majd hercegi családjának, a Festetics családnak az otthona volt. Ma muzeális intézményként működik.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események