SITMOB

2024-08-04T15:30:00.000Z

Tálas Áron és Klausz Ádám rendhagyó, billentyű-dob duója, a SITMOB remekül ötvözi a modern hiphop, funk vagy drum’n’bass groove-ok lüktetését a jazz harmónia illetve dallamvilágával.

Aug
04

Program

A zenekart az utcazenélés ötlete szülte, azzal a rejtett szándékkal, hogy olyan emberekhez is eljusson ez a fajta zene, akikkel ez másképp soha nem jönne szembe.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események