Viadukt Fesztivál 0. hét

2024-07-25T22:00:00.000Z  -  2024-07-28T21:00:00.000Z

Ingyenes programok a szabad rakparton!

Jul
25
-
Jul
28

Program

Viadukt Fesztivál 🌊 0. hét /július 26-28./

A július 26. és augusztus 18. között megrendezésre kerülő Viadukt Fesztiválon a kultúra, a közösségi összefogás és az őszinte, felszabadult hangulat találkozik, mindezt pedig kitűnő zenék kísérik majd!

Ebben az időszakban minden nap nyitva leszünk 😍 és különleges programokkal várunk titeket, hogy együtt élvezhessük a szabad rakpart adta lehetőségeket.

Lássuk a 0. hét programjait! 🙌

📜 Ebben a három napban még lehetőségetek van megtekinteni "A rakodópart kövei" kiállítást. Kolundzsija Gábor településmérnök és kurátor részletes és érdekfeszítő gyűjteményében korabeli festmények és metszetek, régi és mai fotók, egykori térképek és eredeti tervek segítségével ismerhetitek meg a Duna szabályozásának és a rakpartok kiépítésének hatalmas munkáját.

2024. július 26., péntek:

🔊 16.00-00:00 A tavalyi felejthetetlen este után ismét érkezik a Push'n'Ball párosa, hogy elvarázsoljon titeket a legszebb dunaparti naplementében. Örömteli játékuk Urban Vinyl szakszerű felvezetésével indul, majd SLP lép színre és hozza magával kedvenc hangszereit, az elengedhetetlen bongákat is.

2024. július 27., szombat:

🧘‍♂️ 09.00-10:00 Ébredj a várossal szombat reggel! Ismét együtt jógázhattok a "Flow to the People" csapatával, ezúttal Szalai Csilla (@Chill Yoga) vár titeket egy hangulatos napindító jógával.

🚲 Interaktív várostervezés a fenntartható közlekedésért Dr. Csonka Bálint és Dr. Földes Dávid közlekedésmérnökök vezetésével.

🎶 16:00-0:00 Unravel buli, a talpalévalóért Too Old, Lazanoise, Puppetz és HRSPX a felelősek. Egy vérbeli drum & bass stílusú bulira számíthattok, aminek alkalmával több, már külföldre kikötözött hazai fellépő is visszatér hozzánk, emelett pedig a hazai feltörekvők biztosítják a hangulatot!

2024. július 28., vasárnap:

🎲 15:00-20:00 Társasjáték délután. Izgalmas játékok minden korosztálynak, profi játékmesterek vezetésével.

🎧 16:00-0:00 Double Trouble buli - vezesd le a hetet a hangulatos Duna-parton! A hideg italok mellé gurítunk pár patika zenét, amit Szancsez barátunk fog megkezdeni, aztán Octile és Korosi b2b szettje következik majd. Az est zárásaként a két csibész, Kirill és Kernel áll a lejátszók mögé, hogy csapjanak egy kis ramazurit.

📍 A fesztivál minden programja ingyenes! További részletekért kövess minket!

🥳 Találkozzunk a Duna-part egyik legszebb budapesti szakaszán!

RAKPART~2024

Idén nyáron ismét szabad a RAKPART!

A pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente autós forgalom helyett pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz.

A RAKPART~2024 Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából a Valyo - Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.

Helyszín

Viadukt Terasz

Romantikus naplementét néznél? Kimennél valahova a gyerekekkel homokozni? Egy sörözés a haverokkal? Sütögetés? Váratlan programokra vágysz? Rakparti vakáció indul! A hétvégente nyitott pesti szakasz belakása elkészült, padokkal, napágyakkal, növényekkel, árnyékolókkal, párakapuval és sok-sok programmal vár mindenkit szeptember 24-ig.

Kapcsolódó események