Independent Label Fair 2024

2024-09-21T08:00:00.000Z

Az Independent Label Fair (ILF) a hazai független lemezkiadók népszerűsítésére létrehozott platform. Idén nyolcadik alkalommal rendezzük meg az eseményét, amely vásár, tudásmegosztás és persze a zenei élvezetek helyszíne.

Magyarország egyik első kifejezetten fizikai formátumokra (vinyl, cd, kazetta) specializálódott, a mainstream zenei világon túlmutató, friss és/vagy időtálló értékeket felmutató kiadókra fókuszáló programja.

Sep
21

Program

🎧A kiadványokat itt első kézből, mindig közvetlenül az adott kiadót támogatva veheted meg! Nem utolsó sorban limitált, egyedi, a boltokban nem kapható, gyűjtői darabokkal is találkozhatsz.

🎶Zenei programjaink között várunk koncertekkel és Dj-szettekkel!

🪩Előadóink: Deva, Johnny Drama és a Wanted podcast stábja a múlt és a jelen zenei összefüggéseit kutatják.

⭐️Először most három kategóriában: ILF Az év kiadója 2024; ️ILF Az én kiadványa 2024; valamint ILF Közönségdíj 2024 formában is elismerjük a tehetségeket!

🚀A programot követően kilövünk és 17 órától a Pontoon-on zárunk egy hajnalig tartó örömmuzsikálással!

👉A rendezvény ingyenes, várunk a Magyar Zene Házába szeptember 21-én!

👉👉Részletes programért csatlakozz az eseményhez, ahol folyamatosan megosztjuk a tudnivalókat.

Szakmai partnerünk és támogatónk a HAIL - Magyar Független Lemezkiadók Egyesülete. Partnerünk a Magyar Zene Háza. Médiapartnerünk a Radio Café FM 98.0.

Támogatónk a Club Mate.

Grafikusaink: AIWA és Siptár Ábel.

Szövegíró: Tóth Zsófi.

Külön köszönet Vikének és Maxinak.

Az ILF szervezője a Budabeats Records.

Bővebb infó: https://ilf.hu

Az eseményen hang- és videófelvétel készül.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események