Music Talks w/ Bíró Bence, Csinszka, Szalai, Tink, gege
Miről és hogyan írsz? Mi motivál? Trendkövetés.
Közéleti és nézetbeli állásfoglalások a szövegekben.
A kétnyelvűség kérdése. Mikortól 'cringe' az angol használata.
Külsőségek, külső jegyek megjelenítése és annak hatása az emberek önértékelésére.

Program
A szakma 4 kíváló előadójával fogunk beszélgetni a tapasztalataikról, a véleményeikről, és természetesen Róluk.
A beszélgetők: Bíró Bence, Csinszka, Szalai, Tink
és a Beszéltető: Gege
Turbina Bisztró
Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak. Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét. Diverz ital szortimenttel dolgozunk, a házban a szezonális ajánlatainkon túl, az afrikai ginektől kezdve az indiai rumokon át, a japán whisky-kig rengeteg különlegesség közül válogathattok. Kulturális befogadóterünk fényes, indusztriális tereiben várunk titeket, akár kisebb, akár nagyobb csapattal fedeznétek fel a Bisztrózás által nyújtott lehetőségeket.