Farm2Fork - Alapanyag Ismeretek III. KÁPOSZTA ÉS SÜTŐTÖK
Új programsorozat indul - Farm2Fork alapanyag-ismeretek
Az őszi szezon beköszöntével egy új, edukatív eseménysorozatot indítunk Mautner Zsófival, melynek fókuszában a hazai termelői zöldségek és gyümölcsök sokszínűsége, diverzitása áll. Velünk lesznek az adott alapanyag termelői is.
Itt tudtok olvasni a korábbi almás eseményről:

Program
Az eseményen lehetőség lesz megkóstolni a különböző fajtákat, sok fajtával készülünk az eseményre, emellett a moderált beszélgetés során a termelők személyesen mesélnek munkájukról és a különböző fajtákról. Továbbá 1-1 séf és cukrász (Sajben Csaba - Marumba, Bársony Virág - Vaj, Varga Fanni - Kollázs, Dusha Csenge) is bemutatót fog tartani a káposzta és sütőtök felhasználásáról.
A program részeként kóstoló falatok is készülnek az adott alapanyagból, így mindenki megízlelheti az alapanyag többféle formáját.
Időpont: November 17. hétfő, 15:00 - 17:00 óra
Helyszín: Marumba étterem, 1075 Budapest Holló u. 1.
A jegyár hozzájárul a helyszín bérléséhez, a fotózás és videózás lebonyolításához és a termelők munkájának tisztességes díjazásához.
MARUMBA
Növényi alapokra épülő hazai világkonyha Kedd-Szerda 17.00-23.00 Csütörtök - Vasárnap 12.00-23.00 Hétfő - Zárva