Hong Sansg-soo Randevú - after

2023-06-09T22:00:00.000Z

Egy kollab ami új szintre viszi a péntek esti szórakozás gondolatát. 2 fesztivál-kedvenc film Kóreából, majd 5 lemezlovas Budapestről.

Jun
09

Program

A filmvászon és a táncparkett találkozik a Cinema Niche és az N2K intermediális estjén: régóta vágyott elképzelésünk szerint a filmes csapat Hong Sang-soo két filmjét mutatja be, majd a realista képek által ihletett lemezlovasaink urbánus beatekkel csavarják az élményt további dimenziókba.

23 - The Pedagogist

https://soundcloud.com/natura2k/sets/the-pedagogist

00:30 - Pizza Amore

https://soundcloud.com/pizzaamore

03 - Mazsola és Tádé

https://soundcloud.com/natura2k/sets/mazsola-tade

A CINEMA NICHE (nís) egy olyan vetítéssorozat, ahol itthoni mozikban be nem mutatott, kortárs filmeket lehet megnézni nagyvásznon, magyar felirattal. A csapat keresi azokat a kíváncsi embereket, akiknek elhozhatják a nemzetközi fesztiválokon látott korszakos mesterműveket és más személyes kedvenceiket. Segítenek az óriási zajban felhívni a figyelmet olyan filmélményekre, amiket kár volna kihagyni bárkinek, akit érdekel a filmnek mint művészeti ágnak a fejlődése vagy csak szeret különleges és emlékezetes alkotásokat nézni.

A két csapatot összeköti a közös törekvés, hogy kevéssé ismert darabokat kutassanak föl, nem csak kuriózumként, de az új perspektívákban talált értékeket mutathassák be az itthoni nagyérdeműnek. Aki tehát nem csak a különleges filmeket szereti, de a meglepő zenékre is fogékony, annak mindenképpen érdemes eljönnie erre a fúziós estre/eseményre. Aki pedig eddig akár csak az egyik médium ínyencségeivel ápolt barátságot, annak egy remek alkalom, hogy megismerkedjen egy újabb dimenzióval.

A vetítésre vásárolt jeggyel az after esemény ingyenes:

Jegyvásárlás:

https://toldimozi.hu/.../cinema-niche-extra-hong-sang-soo...

Helyszíni belépő az N2K bulira:

2000 HUF » 00:00 » 2500 HUF

Helyszín

Toldi

Nappal mozi, este klub, menjél el, hogy jól megtudd.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.