đŽđ„đąđŻđąđš (PL) đđšđ„đŠđšđŻđ€đš (SK) 𝐘𝐱𝐧𝐧𝐚 +DDSS

2023-11-24T21:00:00.000Z
Nov
24

Program

KrakkĂłi DJ Ă©s producer, Olivia elsƑ lĂĄtogatĂĄsa lesz Budapesten. A lengyel klub szcĂ©na egyik oszlopos alakja, az Unsound fesztivĂĄl egyik rezidense, EurĂłpa szinte összes klubjĂĄt megjĂĄrta, ahogy a ismert fesztivĂĄljait, mint pĂ©lduĂĄl a holland Dekmantel, de nem egyszer szerepelt a Boiler Room mƱsorĂĄn is. Olyan kiadĂłk jelentettĂ©k meg zenĂ©it, mint a legendĂĄs rotterdami Pinkman, lengyel K-Hole Trax vagy a Dom Trojga, de az elmĂșlt pĂĄr Ă©vben szoros kapcsolat alakult ki közte Ă©s a kiadĂłnkkal is. JĂł nĂ©hĂĄny vĂĄlogatĂĄsunkon szerepelt, tavaly kĂ©t szĂĄma jelent meg a Rapha-val közös split lemezen Ă©s idĂ©n szeptember vĂ©gĂ©n Dalmata Daniel adta ki elsƑ vinyl albumĂĄt.

Olivia azon ritka producerek közĂ© tartozik, akik kĂ©pesek ĂĄtlĂ©pni a stĂ­lushatĂĄrokat, Ășgy hasznĂĄlni, mutĂĄlni az olyan közismert mƱfajok hangkĂ©pleteit, mint az electro, acid, techno, industrial vagy az EBM, amivel egĂ©szen egyedi hangzĂĄst tud kialakĂ­tani. ElsƑ albumĂĄt 'Sen' cĂ­mre keresztelte, ami lengyelĂŒl Álmot jelent, nem meglepƑ hĂĄt, hogy minden dal egy furcsa ĂĄlmĂĄnak a megzenĂ©sĂ­tett lenyomata.

Palmovka mĂĄr jĂł pĂĄr Ă©ve a Budapest szcĂ©na meghatĂĄrozĂł alakja, legyen szĂł bĂĄrmirƑl, ami zenĂ©hez kapcsolĂłdik. DJ-kĂ©nt, live actkĂ©nt, esemĂ©ny szervezƑkĂ©nt, moderĂĄtorkĂ©nt, zenei ĂșjsĂĄgĂ­rĂłkĂ©nt egyarĂĄnt talĂĄlkozhattunk vele. Nem egyszer kollaborĂĄlt kiadĂłkkal, szerepelt vĂĄlogatĂĄsunkon, nem egy kiadvĂĄnyunkhoz Ă­rt kĂ­sĂ©rƑ szöveget, Ă©s az egyik elsƑ esemĂ©nyĂŒnkön Ă©lƑ produkciĂłjĂĄval is fellĂ©pett. MĂĄr alig vĂĄrjuk a visszatĂ©rĂ©sĂ©t ezen az estĂ©n!

Yinnat sem kell igazĂĄn bemutatni a hazai közegnek, az elmĂșlt bƑ tĂ­z Ă©v egyik meghatĂĄrozĂł DJ-je a budapest klub Ă©letnek, rĂ©sze volt a Éclipse totale vagy az Acid Witch formĂĄciĂłknak. Outline nĂ©ven mƱsora van a Tilos RĂĄdiĂłn, Ă©s jĂł pĂĄr Ă©ve teljesen belevette magĂĄt a modulĂĄris szintetizĂĄtorok vilĂĄgĂĄban. Ezt a tudĂĄs workshopokon Ă©s Ă©lƑ fellĂ©pĂ©sei sorĂĄn meg is osztja az arra nyitott Ă©rdeklƑdƑkkel! Dalmata Daniellel is rĂ©gi a kapcsolata, ugyanazon az estĂ©nken jĂĄtszott, amin Palmovka, de közösen szerveztĂŒk a Schwefelgelb bulit Ă©s szerepelt mĂĄr vĂĄlogatĂĄsainkon is. Egy kis titkot is elĂĄrulunk, hamarosan S Olbrichttel közös EP-jĂ©t is lesz szerencsĂ©nk kiadni a nem tĂșl tĂĄvoli jövƑben, Ășgyhogy ezt az esemĂ©nyt tekinthetjĂŒk egy nem hivatalos kick offnak is!

Dalmata Daniel Soundsystem, vagyis a kiadĂłi 4-6 kezes formĂĄciĂł szintĂ©n elkĂ©pzelhetƑ, hogy feltesz pĂĄr zenĂ©t.

BelĂ©pƑ: 3000 Ft / Ă©jfĂ©l utĂĄn 3500 Ft

(CSAK KP!)

Kapcsolódó események