𝐎𝐥𝐢𝐯𝐢𝐚 (PL) 𝐏𝐚𝐥𝐦𝐨𝐯𝐤𝐚 (SK) 𝐘𝐢𝐧𝐧𝐚 +DDSS

2023-11-24T21:00:00.000Z
Nov
24

Program

Krakkói DJ és producer, Olivia első látogatása lesz Budapesten. A lengyel klub szcéna egyik oszlopos alakja, az Unsound fesztivál egyik rezidense, Európa szinte összes klubját megjárta, ahogy a ismert fesztiváljait, mint példuál a holland Dekmantel, de nem egyszer szerepelt a Boiler Room műsorán is. Olyan kiadók jelentették meg zenéit, mint a legendás rotterdami Pinkman, lengyel K-Hole Trax vagy a Dom Trojga, de az elmúlt pár évben szoros kapcsolat alakult ki közte és a kiadónkkal is. Jó néhány válogatásunkon szerepelt, tavaly két száma jelent meg a Rapha-val közös split lemezen és idén szeptember végén Dalmata Daniel adta ki első vinyl albumát.

Olivia azon ritka producerek közé tartozik, akik képesek átlépni a stílushatárokat, úgy használni, mutálni az olyan közismert műfajok hangképleteit, mint az electro, acid, techno, industrial vagy az EBM, amivel egészen egyedi hangzást tud kialakítani. Első albumát 'Sen' címre keresztelte, ami lengyelül Álmot jelent, nem meglepő hát, hogy minden dal egy furcsa álmának a megzenésített lenyomata.

Palmovka már jó pár éve a Budapest szcéna meghatározó alakja, legyen szó bármiről, ami zenéhez kapcsolódik. DJ-ként, live actként, esemény szervezőként, moderátorként, zenei újságíróként egyaránt találkozhattunk vele. Nem egyszer kollaborált kiadókkal, szerepelt válogatásunkon, nem egy kiadványunkhoz írt kísérő szöveget, és az egyik első eseményünkön élő produkciójával is fellépett. Már alig várjuk a visszatérését ezen az estén!

Yinnat sem kell igazán bemutatni a hazai közegnek, az elmúlt bő tíz év egyik meghatározó DJ-je a budapest klub életnek, része volt a Éclipse totale vagy az Acid Witch formációknak. Outline néven műsora van a Tilos Rádión, és jó pár éve teljesen belevette magát a moduláris szintetizátorok világában. Ezt a tudás workshopokon és élő fellépései során meg is osztja az arra nyitott érdeklődőkkel! Dalmata Daniellel is régi a kapcsolata, ugyanazon az esténken játszott, amin Palmovka, de közösen szerveztük a Schwefelgelb bulit és szerepelt már válogatásainkon is. Egy kis titkot is elárulunk, hamarosan S Olbrichttel közös EP-jét is lesz szerencsénk kiadni a nem túl távoli jövőben, úgyhogy ezt az eseményt tekinthetjük egy nem hivatalos kick offnak is!

Dalmata Daniel Soundsystem, vagyis a kiadói 4-6 kezes formáció szintén elképzelhető, hogy feltesz pár zenét.

Belépő: 3000 Ft / éjfél után 3500 Ft

(CSAK KP!)

Kapcsolódó események