HETEDIK Design vásár

2023-12-08T23:00:00.000Z
Dec
08

Program

Szia Mindenki,

november elejétől tárt kapukkal vár Titeket a HETEDIK, a MOARRR Budapest és a Nyolcésfél együttműködésében létrejött kiállító/alkotó/közösségi/projekt/mindenmás tér, amelynek reméljük, hogy szívesen visszajáró vendégei lesztek majd.

A téli, ünnepi időszakra tekintettel úgy döntöttünk, hogy design vásár és tematikus piac sorozattal készülünk Nektek, amely alkalmakra vendégként szeretettel várunk mindenkit, aki már régóta, vagy aki állandóan valami különleges vagy praktikus, kézműves vagy használt, retro holmi után kutat, kiállítóként pedig azokat, akik kínálatában ezek megtalálhatók!

A négy tervezett design vásárra nemcsak olyan kézművesek, iparművészek, tervezők és alkotók jelentkezését várjuk, akik már rutinos és gyakori vásározók és azokat is, hanem azokét akik most először szeretnének bemutatni a saját tervezésű és gyártású termékeiket.

---

Ha kiállítónak jelentkeznél, akkor azt a következő adatlap kitöltésével tudod megtenni:

https://forms.gle/ygFinoZWfJcMzMRk9

A további vásárok időpontja:

november 25.

december 2.

december 16.

Minden alkalommal 11 órától 19 óráig várjuk az érdeklődőket, az eseményre meghívott DJ-kel, izgalmas és széles kínálatú büfével készülünk majd, szóval érdemes mindegyikre benézni és ott ragadni!

A vásárok ingyenesen látogathatók, a Nyolcésfél 7. emeletén. A rendezvény állatbarát!

Helyszín

Nyolcésfél

A Nyolcésfél egy inspirációs övezet. Egy hely, ahol szabadon alkothatsz. Őket keresed, ha műtermet, próbatermet, műhelyt, vagy csak egy zugot keresel, ahol kedvedre művelődhetsz, vagy épp művészetet csinálhatsz.

Kapcsolódó események