HALÁLBRIGÁD ÉVZÁRÓ

2023-12-07T18:30:00.000Z

Izgalmas este elé nézünk a Gödörben!

Dec
07

Program

⬇️ THE CALIFORNIA NIGHTMARES

A 2017 végén alakult The California Nightmares zenekar elhagyva a kezdeti surf punk vonalukat ma már a stoner rock/grunge/garage rock műfajok határmezsgyéjén mozog, kiegészítve azt a pszichedelikus rock és metál műfaj alapvető hangzásvilágával. Dalaikban különböző élethelyzetekből merítenek ihletett, például fiatalok szemszögéből reflektálnak társadalmi kihívásokra és egy feltételezett/képzeletbeli jövőképet bemutatva tartanak tükröt a hallgatóság számára.

INSTA https://www.instagram.com/thecalifornianightmares/

https://linktr.ee/TheCaliforniaNightmares

⬇️ MADMIKE

A zenekar a nevéhez hűen őrült módon bólogat az alternatív rock és a punk felé is, hogy egy sajátos ízt hozzon létre a zenéjében. A zenekar hivatalosan 2018 év vége óta létezik, ami elhozta a végleges felállást is: Csatáry Ádám (ének, gitár), Pardy Miklós (basszusgitár), Fehér Tamás (gitár, szinti), Hidas Máté (dob, vokálok).

INSTA https://www.instagram.com/madmikeband/

https://linktr.ee/madmikeband

⬇️ BONILEVINE

A grunge/alternative rock műfajt képviselő zenekar 2021 elején alakult meg és azóta két kislemezt jelentettek meg Shameful Delight és Torture Device címmel. Az Iklódi Tamás (gitár/ének), Koronczy Gergely (basszusgitár/vokál), Petróczi-Farkas Ádám (gitár) és Nikosz Tasos (dobok) alkotta kvartett anyagain a hazai Artisjus-díjas hangmérnökkel és producerrel, Paczári Károllyal dolgoztak együtt.

INSTA https://www.instagram.com/bonilevine_official/

Helyszín

Gödör Klub

Szubkulturális találkozási pont, klubkoncertes szórakozóhely, befogadó közösségi tér, kortárs kocsma.

Kapcsolódó események