Echt! (BE)

2024-02-21T19:00:00.000Z

Egy olyan társadalomban, amely szinte kizárólag a technológia felé irányul, az ECHT! egy másik utat kovácsol, amely ehelyett a mechanikus helyett az emberit. A valódi bőrből és csontból álló alkotói folyamatuk középpontjában az elektronikus és hip-hop zene hatásai törtek elő valódi hangszereken való szakszerű játékukon keresztül.

Feb
21

Program

A brüsszeli székhelyű kvartett jazz-képzésüket számos zenei hatás szolgálatába állítja, a „Stones Throw” csillagkép gőzétől (J Dilla, Jonwayne, Madlib) a „20/20” galaxis hangjáig (Ivy Lab) , Ügyes).

ECHT! kirobbanó élő fellépéseiről ismert. A DJ-szett formátuma által ihletett banda ütemről ütemre halad, átmeneteket és kitérőket kutat, egy megállás nélküli felemelkedést építve.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.