Be Massive Horizon Party - Dunakanyar Fesztivál 2024

2024-05-18T12:00:00.000Z

A Be Massive Horizon a Dunakanyar Fesztivál 2024 hivatalos zenés helyszíne ahonnan gyönyörű a kilátás a visegrádi fellegvárra, Salamon-toronyra.

May
18

Program

Az esemény környezetbarát, mindenkit szeretnénk buzdítani arra, hogy ne autóval érkezzen, így együtt tudjuk megőrizni a város épségét! Nagymaros könnyen megközelíthető hajójárattal, vonattal, vagy akár biciklivel is.  A parkolás ellenben nagyon nehézkes és a helyi lakosokat sem szeretnénk terhelni felesleges autók hadával.

Hajóval érkezni már egy külön szuper program kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Lesz food truck és italpult.

Készpénz és kártyás fizetésre is van lehetőség.

Amit érdemes hozni: pokróc amire le tudtok ülni.

A kordonnal elzárt Duna-parti szakaszra szigorúan tilos és életveszélyes belépni.

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek, használjátok szelektív kukáinkat!

A 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a fesztivál területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

Kérünk mindenkit a területén található Mobil WC-k használatára. Tartsátok tiszteletben és tisztán a köztereket, kizárólag a kijelölt mosdókat használjátok.

Kérünk, ha bármilyen rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelsz, haladéktalanul értesítsd a biztonsági személyzetét, akiket a helyszínen megtalálsz a bejáratnál.

A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat szeszes itallal a fesztivál területén tilos kiszolgálni. Kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a Rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti.

Az eseményre való belépéssel és a karszalag átvételével minden látogató automatikusan elfogadja a Házirend szabályzatát.

Kérünk benneteket, hogy szórakozzatok felhőtlenül, de ügyeljetek a saját és mások testi épségére.

Érezzétek jól magatokat, vigyázzatok egymásra!

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.

Helyszín

Nagymaros

Nagymaros talán az ország legszebb fekvésű, és panorámájú kisvárosa. A Dunakanyarban, Budapesttől 52 km-re, a Duna bal partján, a Börzsönyből lefutó völgyekben, dombhátakon és a Duna partján fekszik. Nagymaros környezete természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt gazdag.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események