Hardboiled: Liberate Your Myth w/ PEACHLYFE

2024-02-09T22:00:00.000Z

Parfait, KI/KI és Nene H mint dj hazai debütáltatása, majd az Ismus Berlin és az oslói Ute csapatának meghívása után a mágikus szférákban táncoltató Hardboiled ezúttal az új hanggal és fényekkel felhúzott Turbinában hív egy nagyívű weekenderre.

Feb
09

Program

Érkezik a hidraszónikus Peachlyfe, aki a koppenhágai gyorstechno színtér elcsábítása után most először csapja a szelet Budapestnek: anarchiába torkolló játékosság, queer dac, és soha ennyire frissen még nem hangzott techno-trance szimbiózis alkotja karakterét. Amit már első EP-jén, a beszédes című All Tits are Real, All Money is Fake, All Hail Satan-on is a világ arcába dörgölt, hogy aztán minden sorompó felnyíljon előtte olyan kiadók előtt is, mint a Mama Told Ya, a Schacke-féle Sacred Interface, a Lobster Theremin és persze a Fast Forward Productions. Készüljetek egy feszesen fülledt hullámvasútra az ősöktől ránk hagyományozott hedonizmus nem is olyan messzi földjére. Az öveket kérjük kicsatolni.

BIG ROOM:

Peachlyfe (Fast Forward Productions)

Sikztah

Slym + Szoliver

Dtnb. + Ruenge

CLUB ROOM: TIMES NEW ROMANCE

Hayam

CRB

Cry Later

Bencsama

TURBINA UPSTAIRS:

KATTT pres. LEISURE ROOM w/ Vedat Akdag

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események