Electric Bál – Maluridé

2024-02-23T18:00:00.000Z

A másfél éve együtt alkotó Maluridé kitűzött célja, hogy ledöntse a műfaji behatárolás korlátait. Az alternatív, ugyanakkor elektronikus hangzásvilágot ötvözik a dream-pop műfajával. Hangszerelésükkel és a 3-4 szólamú ének vokálokkal a dalok dinamikai fejlődése mégis a természetességből fakad.

Feb
23

Program

A három tagú formáció (**Viszkeleti Júlia **- ének, Farkas Virág Zazie – billentyűs hangszerek, vokál, Hodován Milán – producer, billentyűs hangszerek) dalaival bejutott - többek között – a Telekom Electronic Beats 30 legjobb popdala közé, emellett megkapták az Elle Hungary különdíját is. Visszatérő fellépők az A38 Hajón, és Hajógyár rendezvényein, a nyári fesztiválokon, de önálló, egész estés koncerteket is adnak Budapest alternatív koncerttermeiben.

2023. októberében jelent meg első,  *Under The Same Sky *c. albumuk, melynek angol nyelvű dalaiban a modern hangzásvilág mellett a klasszikus zenei alapok is visszaköszönnek, az együttes mindhárom tagja a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott.

Ez év tavaszában érkezik első magyar nyelvű dalokból álló kislemezük, melyből ez alkalommal ízelítőt kaphatnak az érdeklődők. A koncerten Hencz Kornél - dallamütős hangszerek, illetve Friderikusz Péter - cselló művészekkel kiegészülve hallhatjátok a zenekart.

Belépő: 3500 Ft

Jegyek az alábbi linken érhetőek el: https://tixa.hu/electric-bal-maluride

Időpont: február 23. péntek 19:00

Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Helyszín

MáraiKult /Márai Sándor Művelődési Ház

A MáraiKult jelentős beruházással felújított, új, modern belsővel, de klasszikus, reprezentatív termekkel rendelkező közösségi tér. Törekszünk arra, hogy kifejezetten neves, egyedi minőséget hordozó művészekkel és művészeti műhelyekkel dolgozzunk együtt.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.