NVC presents: EXTRAWELT IN CONCERT

2024-02-15T19:00:00.000Z

Arne Schaffhausen és Wayan Raabe húsz éve igazolja, hogy az elektronikus tánczene irgalmatlanul széles spektrumában, ahol a megszokott világ véget ér, ott kezdődik az Extrawelt.

Dinamikus-melodikus, az eseményhorizonton túli, a legbelsőbb szervekig hatoló sound designban fogant opuszaik INOTA után most egy csütörtöki klubkoncerten is érvényesülnek (a korai esti koncertsávban), ami egyben az NVC szervezőcsapat megújulását és visszatérését is fémjelzi - mindezt a Turbina új hang- és fényparkjának érzéksimogató keresztmetszetében.

Feb
15

Program

A korszakalkotó német duó minden egyes újabb fellépésre lehetőségként tekint, hogy a kimatekolt spontaneitás áradatában, élőben manipulálják saját zenéiket - mindezt olyan felszereléssel, amit a legtöbben a stúdiójukban tartanának gondosan őrizve. Az eredmény egy olyan live act, aminek középpontjában a letisztultság áll, illetve a hangzásuk legmélyebb magjának nagy gondossággal történő bemutatása, ami éppúgy igyekszik emlékeztetni mindenkit a techno minimalista múltjára, ahogyan fényt derít a jövőre is. Ami az ő elképzelésük szerint fényes, és minden körülmény ellenére összességében jó irányba halad.

❖ NAGYTEREM (20:00-24:00) ❖

Extrawelt

Sinko

Beta

— after hours (00:00-06:00) —

Normal Tamas

Dr. Zoidberg

Hexcode

Ipar

❖ KLUBSZOBA (20:00-24:00) ❖

Lavalava w/ Tolo & Falcao

— after hours (00:00-06:00) —

Nova Gravity

Maron

Adis Is OK

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események