FLANGER KIDS / CANCEL. / LENKKE_

2024-02-10T18:00:00.000Z

Feltörekvő electropop és lo-fi hip-hop

Feb
10

Program

Flanger Kids: Gyarmati Fanny és Szczuka Panka elektronikus bedroom duója 2020 óta szakít ki minket dalaival a valóságból és repít el más létállapotokba. Az éteri vokálokhoz kontrasztos zenei textúra párosul, amely néhol puhább, máshol nyers vagy éppen kaotikus.

+++

cancel., rapper, producer, művész, multi-média alkotó, és ahogy ő jellemzi magát: egy mániákus. A Telekom Electronic Beats 2022-ben Magyarország egyik legjobb feltörekvő előadójának nevezte. Disappointed c. videója a Magyar Klipszemlén is díjat nyert. Zenéjében felbukkannak alternatív hip-hop R&B és trip-hop elemek is, de emelett egy nagyon erős érzelmi töltettel is rendelkezik. A Turbinában új színpadi felállásban lép majd fel.

+++

Lenkke_ a koncerteken merengős alterpop dalai mellett teret hagy a táncra hívó elektronikus underground energiáknak. Angol-és magyar nyelvű trekkjeit énekléssel, rappeléssel, dorombolással, furulyázással és potméterek tekergetésével hívja életre.

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

A Turbina Kulturális Központ egy háztömbnyi, sokszínű rendezvényhelyszín a 8. kerület szívében. A rendszeres zenés események mellett elcsíphetünk itt kiállításokat és színházi előadásokat is.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.