A kis herceg

2024-02-13T23:00:00.000Z  -  2024-02-17T23:00:00.000Z
Feb
13
-
Feb
17

Program

Minden idők egyik legkelendőbb és legtöbbet fordított könyve, A kis herceg idén ünnepli első kiadásának 80. évfordulóját. A könyv alapján létrejött színházi produkció 2024. február 14-től Budapesten is megtekinthető, miután Párizsban, Sydney-ben és Dubajban is telt házzal játszották, a Brodwayn pedig egy teljes szezonban műsoron volt. A legújabb – színházi látványosságokkal, tánccal és akrobatikával teli – színpadi adaptáció a még kevesek által ismert videomapping technológiát is alkalmazza, és szó szerint életre kelti a több generáció által kedvelt, klasszikus kalandtörténetet.

A Broadway Entertainment Group produkciójaként létrejött, varázslatos és kiváló színdarab a kis herceg történetét eleveníti meg. Élvezze a lenyűgöző karakterek és színes jelmezek kavalkádját! Ugorjon fejest a tánc, a zene, a látvány és az akrobatika mozgalmas világába! Merüljön el a színpadon lejátszódó, egyedülálló és innovatív történetben, hagyja megérinteni a szívét!

Helyszín

Magyar Állami Operaház

A Magyar Állami Operaház Magyarország egyetlen nagy létszámú társulattal rendelkező, és kimondottan operákra, balettekre szakosodott színháza. Az épület Budapest egyik legjelentősebb 19. századi műemléke. Neoreneszánsz stílusban épült Ybl Miklós tervei alapján. A gazdagon díszített belső terek kialakításában neves magyar művészek működtek közre, többek között Than Mór, Lotz Károly és Székely Bertalan.

Kapcsolódó események